ForeningenBetyrelsesmøderGeneralforsamlingArrangementerOmrådetNyttig informationEjendomsmæglerKontakt osLogin

Ejendomsmægler
Indbetalinger til foreningen
Ejendomsmæglere
Om foreningen
Om foreningen
 
Grundejerforeningen havde stiftende generalforsamling 8. februar 1979. STENDYSSEN blev navnet - som resultatet af en udskrevet navnekonkurrence; der findes ingen stendysse på foreningens område, men inspirationen til navnet har været de enorme bunker af sten, som hver nybagt grundejer måtte fjerne ved anlæg af haven på den bare grund, som midt i halvfjerdserne blev købt af Ramsø Kommune i den kommunale udstykning, som foreningens område dækker.
 
De omfattede veje: Agerfløjen, Bakkefløjen og Åfløjen ligger i Ramsø Kommune sydvest for Roskilde, i landsbyen Dåstrup, der erfterhånden er ved at vokse sammen med kommunens "hovedstad" Viby Sjælland.
 
Fra foreningens område er der 10-15 minutters gang i åbne omgivelser, f. eks. gennem et grønt område langs Viby Å, til Viby Sj. station (DSB/HT) med regionaltog og til gode indkøbsmuligheder i Viby for især dagligvarer.
 
Lige op til vores område finder du både skole, vuggestue, børnehave og fritidscenter.
 
Blandt beboerne fra de 67 medlemsparceller er grundejerforeningsaktiviteten behersket med generalforsamlingen, fastelavnsfest og skt. Hans bål som årets største begivenheder.
 
Grundejerforeningen står ikke p.t. for at skulle tackle store, nye opgaver.